Lovren je zbog ozljede koljena na nosilima napustio Anfield, Klopp kaže da se radi samo o posjekotini

Hrvatski reprezentativac stradao je u 78. minuti utakmice s WBA-om

FOTO: Screenshot

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren na nosilima je napustio travnjak u 78. minuti utakmice između Liverpoola i West Bromwicha. Liverpool je na Twitteru u trenutku ozljede objavio da se radi o težoj ozljedi, no možda je ipak riječ samo o posjekotini.

BBC je objavio da je Lovrenu iz koljena potekla krv. Odmah mu je prišlo nekoliko liječnika te mu s bocom kisika iznesen s terena. Publika ga je ispratila s pljeskom, a nogometaš Craig Gardner, koji ga je ozlijedio, prišao mu je i ispričao se. Na iznenađenje domaćih navijača nije zaradio niti žuti karton.

https://twitter.com/AnfieldExpress/status/676113278725177345

O težini Lovrenove ozljede znat će se više poslije liječničkog pregleda, a tome je progovorio i trener Liverpoola Jürgen Klopp.

Klopp optimističan

“U ovom trenutku ne znamo previše o njegovoj ozljedi. Radi se o posjekotini, što su svi u svlačionici mogli vidjeti. Nadamo se da nije previše ozbiljno, ali pričekat ćemo pregled. Preko noći ćemo vidjeti hoće li mu koljeno nateći. Razgovarao sam s njim i nije se osjećao previše loše. Promatrao sam cijelu situaciju i svašta se moglo dogoditi”, prokomentirao je Klopp.

S obzirom da se radi o ozljedi koljena, a poznato je da su oporavci dugotrajni, Lovren bi mogao propusiti Euro ako je došlo do ozljede ligamenata. Ova ozljeda došla je trenutku kada je branič hrvatske reprezentacije uhvatio dobru formu.

Lovrenu je curila krv iz koljena.
Lovrenu je curila krv iz koljena. AFP

Bez pobjednika

Utakmica je, inače završila 2-2, a bod Liverpoolu donio je Origia u šestoj minuti sudačke nadoknade nakon što je WBA vodio pogocima Dawsona i Olsona.

Arsenal je zasjeo na vrh pobjedom kod Aston Ville (2-0), a topnici su pobjedu osigurali u prvom dijelu pogocima Girouda i Ramseya. Newcastle je iznenadio Tottenham (2-1) na White Hart Lineu pogotkom Pereza također u sudačkom dodatku. Londonska momčad je povela preko Dyera (39), a za goste je izjednačio Mitrović (74).

Arsenal vodi s 33 boda ispred Manchester Citya (32) i Leicestera (32), koji u ponedjeljak dočekuje Chelsea. Liverpool je tek deveti s 24 boda.