Lovren poželio BiH sreću s Irskom, kaže da bi volio da s Hrvatskom budu u skupini

Hrvatski reprezentativac govorio je i o Liverpoolu koji ne blista u novoj sezoni

FOTO: AFP

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren neće igrati u prijateljskoj utakmici u Rusiji, a slobodne dane iskoristio je za posjet obitelji u BiH. U njegovoj rodnoj Zenici, večeras BiH igra prvu utakmicu dodatnih kvalifikacija protiv Irske, čije igrače branič Liverpoola dobro poznaje iz Premiershipa.

“Bit će jako teško, očekujem dvije neizvjesne utakmice. Poznajem Irce, ne bi igrali u Engleskoj da ne vrijede. U svakom slučaju, jako bih volio da BiH svlada Irce”, kazao je Dejan Lovren u razgovoru za Dnevni avaz.

S Džekom i Pjanićem nema straha

Igrač Liverpoola upozorava susjede:

“Irci igraju fanatično, čeka vas napetih 180 minuta. Naravno, trebate se paziti prekida i dugih lopti. Ali, tu imate bolje stopere. Recept za pobjedu je spuštanje lopte”.

Na klupi Irske veliko povjerenje uživa Martin O’Neil, igračka legenda koja je u dresu Nottingham Foresta dvaput bila europski prvak.

“Irci mu bezrezervno vjeruju, veliki je stručnjak. No, Irska ima i fanatične navijače, vrlo su bučni. Ipak, BiH ima Džeku i Pjanića, zato nema straha. Pratim ih obojicu u Rominom dresu, u velikoj su formi. Volio bih kad biste otišli na EURO, pa da Hrvatska i BiH budu zajedno u skupini”, izjavio je Lovren.

Kroz Europsku ligu od Lige prvaka

Hrvatski reprezentativac govorio je i o Liverpoolu koji ne blista u novoj sezoni.

“Želimo osvojiti Europsku ligu, tako bismo izravno ušli u Ligu prvaka. U Engelskoj je sve otvoreno, od prvoplasiranog Cityja dijeli nas devet bodova, ali s njima igramo idući vikend. Klopp nam je donio novi energiju. Jako smo sretni što je s nama”, zaključio je Lovren.

https://www.youtube.com/watch?v=ZFNOU-oELXw