Luis van Gaal poručio Davidu de Gei da neće tako lako otići u Real Madrid

Manchester United i Arsenal su na Old Traffordu odigrali 1-1

FOTO: AFP/AFP

Jedna od glavnih priča utakmice između Manchester Uniteda i Arsenala bio je španjolski vratar David de Gea. Uoči početka utakmice otišao je do sva četiri kuta travnjaka pa je pozdravio navijače. Neki su odmah to protumačili kao njegov oproštaj od navijača, dok su drugi rekli kako on to radi prije svake utakmice.

S obzirom da su glasine o njegovom transferu u Real Madrid svakodnevne, trener Luis van Gaal odlučio je nešto reći o tom pitanju.

– Ima priliku otići u drugi veliku klub. On je Španjolac. Njegova djevojka je Španjolka. Ali neće otići tako lako – poručio je Nizozemac nakon utakmice.

Arsenal slavio na Old Traffordu

Podsjetimo, u derbiju 37. kola engleskog nogometnog prvenstva Manchester United i Arsenal su na Old Traffordu odigrali 1-1 (1-0). Domaći su poveli golom Andera Herrere (30), a gosti su do boda stigli autogolom TyleraBlacketta (82-ag) koji je pokušao blokirati ubačaj Thea Walcotta, ali se lopta od njegove noge odbila iza leđa Victora Valdesa.

Ovim rezultatom Arsenal je zadržao treće mjesto na ljestvici koji izravno vodi u natjecanje po skupinama Lige prvaka sljedeće sezone, trenutačno ima 71 bod, odnosno dva više i utakmicu manje od četvrtog Manchester Uniteda, koji trenutačno drži mjesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka.