Mamić tvrdi da ga ne interesira prodaja Ćorića i Pjace, a i da nije opterećen mjestom na ljestvici

Interes godi, ali prodaja ne dolazi u obzir, poručuje Dinamov trener

FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Informacija da je Porto nudi deset milijuna eura za kupnju Ante Ćorića natjerala je Dinamovog trenera Zorana Mamića na komentar vezan za tu, ali i priču o mogućoj prodaji Marka Pjace.

Već neko vrijeme se Dinamovi ofenzivni veznjak i napadač provlače svjetskim medijima u kontekstu njihovih mogućih prelazaka u neke od europskih klubova, a Mamić tvrdi da o takvom čemu u ovome trenutku nema niti govora.

Apelira se na mir i stabilnost

“Marko je mlad igrač i normalno da oscilira. Ima objektivne probleme jer nije prošao pripreme, nije imao odmor, a odigrao je jako puno utakmica, no siguran sam da će brzo biti onaj stari i potvrditi što znamo o njemu. Što se tiče Ćorića, s jedne strane mi godi što se takvi klubovi interesiraju za naše igrače, ali isto tako moram reći da mi apsolutno ničime nismo pokazali da njega i Pjacu želimo prodati. To nas uopće ne interesira i zato apeliram na sve da im daju mir i stabilnost koja je potrebna mladim igračima, a koju imaju u Dinamu”, poručio je Mamić i zaključio na tu temu:

“Prije dvije i pol godine sam stavio Ćorića u prvu momčad, ovo mu je druga europska sezona i jako dobro znamo što radimo. Apeliram sve da ga puste na miru s ponudama, ima tek 18 godina i treba se u miru razvijati jer ovo sve ostalo nije dobro za njega.”

Brzo natrag na vrh

Inače, Dinamo u petak gostuje na Parku mladeži gdje ih s početkom u 18 sati dočekuje sastav Splita. U tu utakmicu hrvatski prvak kreće s trećeg mjesta ljestvice, a to je pozicija na kojoj dugu nisu bili u ovoj fazi natjecanja (15. kolo).

“Vjerujte mi da se ne opterećujem time. Nije to pila naopako nego je velik broj utakmica do kraja, dva puta igramo s Rijekom i Hajdukom i siguran sam da smo brzo natrag gdje zaslužujemo biti. Nakon poraza u Rijeci se želimo vratiti pobjedama. Cilj je nastaviti igrati dobro kao i dosada, ali s drugačijim rezultatom”, poručio je Dinamov trener.