Mamić uoči Moldea kaže da Dinamo mora proći i da možda neće igrati s trojicom iza

'Bili smo bolji u prvoj utakmici, ali smo nažalost dali samo jedan gol'

27.07.2015., Zagreb - Trener Dinama Zoran Mamic odrzao je konferenciju za medije uoci prve utakmice 3. pretkola Lige prvaka u kojoj GNK Dinamo igra protiv norveskog predstavnika FK Molde. Photo: Marko Prpic/PIXSELL
FOTO: PIXSELL

Nogometaši Dinama otputovali su u ponedjeljak ujutro u Norvešku na uzvratnu utakmicu trećeg pretkola Lige prvaka gdje ih očekuje susret s Moldeom. Prva utakmica je završila bez pobjednika 1:1, a trener Dinama Zoran Mamić poručuje da je njegova momčad bolja i da mora pobijediti. Na opaske novinara da su modri nisu izgledali dobro u prvoj utakmici Mamić se nije složio.
“Ja to sigurno neću reći. Imamo aktivan rezultat, a u toj utakmici, za koju kažete da nismo bili dobri, bili smo dominantni i kontrolirali smo je. Ne treba podcjenjivati klub koji je prvak svoje zemlje, ali smo svjesni da smo kvalitetniji i bolji”, rekao je Mamić prije puta, javljaju 24 sata.

Promjene u sastavu

“Sastav neću puno mijenjati i možda nećemo igrati s trojicom u zadnjoj liniji. Vjerujem da će oni igrati na kontre. Vježbali smo i na umjetnoj travi nakon utakmice sa Zagrebom. Nije to nešto puno, ali je dovoljno da osjetimo kako je na toj podlozi”, rekao je Moić pa je upitan o financijskom aspektu prolaska dalje na što je poručio da ga zanima samo sportksi.

“Moramo dobiti i proći dalje”, jasan je bio Mamić. Kapetan Dinama Domagoj Antolić također je prokomentirao andolazeći susret. Njegova poruka je jasna – Dinamo nema povoljan rezultat, ali je bolji i kvalitetniji.

“Moramo izvući najbolje iz prve utakmkice. Pokazali smo da nam ide bolje u gostima i nadam se da ćemo slaviti. Kada je u pitanju moja ozljeda, sada je sve u redu”, poručio je Antolić. Da će utakmica biti teška najavio je vratar Eduardo.

“Bili smo bolji u prvoj utakmici, ali smo nažalost dali samo jedan gol. Ovo je za nas kao finale, najvažnija utakmica sezone. Koncentrirani smo i nadamo se da ćemo imati i malo sreće”, rekao je Eduardo koji je bio jedan od boljih pojedinaca u prvoj utakmici.