Mamić želi osvojiti kup (i nada se mnoštvu navijača koji će to gledati)

Utakmica finala Kupa igra se u srijedu u 20 sati

16.05.2015., stadion Maksimir, Zagreb - MAXtv 1. HNL, 34. kolo, GNK Dinamo - HNK Hajduk. Trener Dinama Zoran Mamic. 
Photo: /PIXSELL
FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Dinamo u srijedu igra finale domaćeg Kupa protiv Splita, a uoči tog dvoboja trener zagrebačkog kluba Zoran Mamić iznio je svoja razmišljanja i poručio kako će njegovi nogometaši osvojiti taj trofej.

“Želimo odigrati dobru utakmicu, nastaviti niz koji imamo i pobjedom osvojiti duplu krunu te tako sjajno zaokružiti odličnu sezonu”, poručio je Mamić za službenu stranicu Dinama.

Hvali Split i želi navijače

Dinamov trener prokomentirao je i protivničku momčad: “Po meni imaju jako dobru ekipu i pojedince, ali na njihovu žalost zadnjih par kola nisu pokazali vrijednost koju sigurno imaju. Ipak, Kup je natjecanje u kojem je sve moguće što je opće poznato. Sjetite se samo kako smo se mi izvukli na početku sezone… Moramo biti pravi, imati pristup kakav treba i onda možemo slaviti”, rekao je.

Mamić se nada dobroj atmosferi na stadionu i većem broju gledatelja, kao na nedavnoj utakmici protiv Hajduka, koju je gledalo čak 15 tisuća ljudi: “Nadam se tome. Bilo je divno biti na utakmici protiv Hajduka, to je veliki poticaj svima nama i željeli bi da je svaku utakmicu tako kako bismo dobili dodatni impuls za još više i bolje”, poručio je.