Manchester United pobijedio je Aston Villu koja se tako nakon dugih 28 godina oprašta od Premier lige

United je slavio u pet susreta u kojima je Rashford bio strijelac

Manchester United's English striker Marcus Rashford (2R) shakes hands with Manchester United's Spanish midfielder Juan Mata (2R) after scoring the opening goal during the English Premier League football match between Manchester United and Aston Villa at Old Trafford in Manchester, north west England, on April 16, 2016. / AFP PHOTO / OLI SCARFF / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.  /
FOTO: AFP

U susretu 34. kola Premiershipa između Manchester Uniteda i Aston Ville, pobijedili su Crveni vragovi s 1-0 zahvaljujući sjajnom 18-godišnjem tinejdžeru Marcusu Rashfordu, koji je u 32. minuti zabio jedini gol na susretu.

Veselje domaćim navijačima na Old Traffordu donio je sjajni Marcus Rashford u 32. minuti. Antonio Valencia namjestio je loptu, a Rashford izbliza nisko ju poslao iza leđa Guzana.

Novi pogodak

Ovo je ukupno jedanaesti pogodak za Rashorda u svim nogometnim natjecanjima (uključujući i mlađe kategorije) i ukupno šesti za prvu momčad Uniteda od kad je nedavno zaigrao za nju u Europskoj ligi.

U prošloj utakmici, Rashford je bio strijelac protiv West Hama i sad je samo nastavio svoju dobru golgetersku formu.

https://www.youtube.com/watch?v=9lnlPqPDjws

Deveti poraz zaredom za Villu

Do kraja utakmice, Old Trafford nije svjedočio golovima. Tako je Aston Villa doživjela poraz i nakon čak 28 godina napušta najelitniji razred engleskog nogometa.

Momčad iz Birminghama, inače sedmerostruki prvak Engleske, izgubila je i deveti susret zaredom, a ove sezone su osvojili samo 16 bodova, te ubilježili samo tri pobjede.

Za spomenuti je i to da je United slavio u pet susreta u kojima je Rashford bio strijelac.

Svrake bolje od Swansea

Newcastle se također bori za izbjegavanje ispadanja, a na svom St James Parku su slavili s 3-0 protiv Swansea.

Newcastle je i dalje pretposljednji s 28 bodova, a dva boda više ima njegov najveći suparnik Sunderland, koji je slavio s 3-0 kod Norwicha, koji je 17. s 31 bodom.

Dvije od te tri momčadi će se pridružiti Aston Villi u Drugoj ligi. U ostalim susretima Watford je slavio kod WBA s 1-0, a Everton i Southampton su igrali 1-1. Večeras još igraju Chelsea i City.

Untitled