Luka Modrić se vratio na teren u remiju (0-0) Real Madrida kod PSG-a, Srna skrivio jedanaesterac

Mandžukić odigrao 70. minuta za Juventus protiv Borussije (M)

Moenchengladbach's Swiss goalkeeper Yann Sommer (L) deflects the ball as Juventus' forward from Croatia Mario Mandzukic (C) jumps for the ball during the UEFA Champions League football match Juventus vs Borussia Monchengladbach on October 21, 2015 at the Juventus stadium in Turin. AFP PHOTO / OLIVIER MORIN
FOTO: AFP

Večeras je odigrano preostalih osam utakmica trećeg kola nogometne Lige prvaka. U derbiju skupine A Paris St-Germain i Real Madrid su odigrali 0-0.

Utakmica na ‘Parku prinčeva’ je najavljena kroz sudar dvojice majstora Cristiana Ronalda i Zlatana Ibrahimovića, međutim obojica su zakazala ne pokazavši praktički ništa. Luka Modrić je ušao u igru u 69. minuti nakon što se oporavio od ozljede zadobivene u utakmici protiv Bugarske, dok Mateo Kovačić nije nastupio zbog ozljede.

Srna odigrao cijelu utakmicu, Da Silva od 72. minute

U drugom dvoboju iz ove skupine Malmö je pobijedio Šahtar 1-0. Pogodak odluke zabio je Markus Rosenberg u 17. minuti. Domaćin je mogao i uvjerljivije slaviti, no u 56. minuti je Nikola Đurđić promašio kazneni udarac. Darijo Srna je odigrao cijeli susret za Šahtar, skrivio jednaesterac u 55. minuti (i dobio žuti karton), dok je Eduardo da Silva ušao u igru u 72. minuti.

Na ljestvici vode Real Madrid (7) i PSG (7), Malmo ima tri boda, a Šahtar je na začelju s tri poraza.

Wolfsburg vodi u skupini B

U skupini B Wolfsburg je sa dva gola u drugom poluvremenu pobijedio PSV Eindhoven i preuzeo vodstvo na ljestvici. Strijelci su bili Bas Dost (46) i Max Cruse (57). U drugom susretu nije bilo pobjednika, CSKA i Manchester United su u Moskvi odigrali 1-1. Moskovljani su poveli u 15. minuti golom Seydoua Doumbije koji je iskoristio odbijanac nakon što je David de Gea obranio kazneni udarac Romanu Jeremenku. United je izjednačio u 65. minuti golom Antonyja Martiala.

Na ljestvici vodi Wolfsburg sa šest bodova, CSKA i Manchester United imaju po četiri boda, a PSV tri.

Greek referee Tasos Sidiropoulos shows Shakhtar Donetsk's Croatian defender Darijo Srna (L) the yellow card during the UEFA Champions League Group A, first-leg football match between Malmo FF and FC Shakhtar Donetsk in Malmo, Sweden on October 21, 2015. AFP PHOTO / JONATHAN NACKSTRAND

Podolski zabio za pobjedu Galatasaraya

U skupini C Atletico Madrid je rutinski odradio posao protiv Astane upisavši pobjedu 4-0. Golove za španjolski sastav zabili su Saul Niguez (23), Jackson Martinez (29), Oliver Torres (63) i Denis Dedečko (89-ag). U drugom dvoboju Galatasaray je pobijedio Benficu 2-1 ostvarivši prvu pobjedu u Europi u posljednjih 11 utakmica. Benfica je povela najbržim golom u Ligi prvaka ove sezone. Nicolas Gaitan je zatresao mrežu turskog sastava nakon 75 sekundi igre. Domaćin je izjednačio u 19. minuti iz jedanaesterca golom Selcuka Inana, a potom je Lukas Podolski u 33. minuti doveo Galatasaray u vodstvo.

Na ljestvici vode Atletico Madrid i Benfica sa po šest bodova, Galatasaray ima četiri boda, a Astana jedan bod.

De Bruynea slave u Manchesteru

U skupini D Manchester City je pobijedio Sevillu 2-1, a pobjednički pogodak postigao je Kevin de Bruyne u sudačkoj nadoknadi. Sevilla je povela u 30. minuti preko Jevžena Konopljanke, a šest minuta kasnije izjednačio je Adil Rami koji je nesretno zatresao vlastitu mrežu. Juventus i Borussia Moenchengladbach su odigrali bez golova. Mario Mandžukić je igrao do 70. minute.

Na ljestvici vodi Juventus sa sedam, bodova, Manchester City ima šest bodova, Sevilla tri, a Borussija je osvojila prvi bod.