Marca tvrdi da je PSG spreman platiti rekordnih 125 milijuna eura za Ronalda

Iznos bio bi rekordan što i ne čudi kad se zna kakva je njegova vrijednost

FOTO: AFP

Nakon što se saznalo za interes Paris Saint Germaina spram Cristiana Ronalda, za kojeg pojedini španjolski mediji pišu da je u Real Madridu imao i sretnijih dana, Marca je saznala koliko jako francuski klub želi portugalskog napadača. Navodno su katarski vlasnici spremni ponuditi 125 milijuna eura.

Ovakav iznos bio bi rekordan što i ne čudi ukoliko se zna igračka i marketinška vrijednost igrača koji je već jednom i postavio rekordno visok transfer. Onaj iz Manchester Uniteda u Real Madrid vrijedio je 94 milijuna eura.

Rekord draži od transfera

Iako Ronaldo tvrdi da je u Madridu sretan, poznato je da tome nije baš u potpunosti tako. Suigrači mu zamjeraju sebičnost, predsjednik kluba Florentino Perez navodno loše tempirane proslave, a znano je i da njegov ego poprilično velik problem u momčadi. Veći i od vrijednosti u smislu 58 postignutih golova ove sezone, budući da oni nisu bili dostatni za trofeje.

https://www.youtube.com/watch?v=i8p3nEQQdXo

Ronaldo pred sobom ima, bez sumnje, još nekoliko godina igranja na najvišoj razini. Odluči li barem još jednu provesti u Realu, vjerojatno će zasjesti na prvo mjesto ljestvice najboljih strijelaca kluba svih vremena. Vodeći Raul (323 gola) bježi mu 13 pogodaka. Zasigurno je to rekord koji bi Portugalac volio imati u svom vlasništvu i zato ne bi trebao čuditi njegov ostanak. Usprkos silnim milijunima koje mu PSG može ponuditi u vidu plaće.