Dio engleskih medija tvrdi da će Manchester pokušati vratiti Ronalda (kojeg želi i PSG)

Ronaldo će, navodi se, krajem sezone biti spreman potražiti nove izazove

Real Madrid’s Portuguese forward Cristiano Ronaldo celebrates a goal during the Spanish league football match Real Madrid CF vs Granada FC at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on April 5, 2015. AFP PHOTO/ GERARD JULIEN
FOTO: AFP

Medijsko seljenje Cristiana Ronalda iz redova madridskog Reala obično ide u smjeru PSG-a, no postoji i dio engleskih medija koji tvrde da bi napadač portugalske nogometne reprezentacije sljedećega ljeta mogao ponovno zaigrati u dresu Manchester Uniteda.

Upravo je iz kluba koji domaće utakmice igra na Old Traffordu Ronaldo ostvario transfer u Real vrijedan tada rekordnih 94 milijuna eura. Navodno je spreman sljedeće godine, po okončanju sedme sezone u klubu iz Madrida, potražiti nove izazove, a neki mediji tvrde da će mu ih ponuditi njegov bivši klub.

PSG može ponuditi više

Pritom se navodi da će Real u tom trenutku inzistirati na rekordno visokoj odšteti koja bi mogla iznositi oko 125 milijuna eura, a to je brojka koju su u PSG-u spremni i ponuditi za raskid Ronaldova ugovora s Realom koji prestaje važiti krajem lipnja 2018. godine. S druge strane u Manchesteru vjeruju da će tada 31-godišnji Ronaldo biti dostupan i za manju svotu.

Manchester United u dva je navrata, navode izvori, već pokušao vratiti Portugalca u svoje redove i nadaju se da će treći pokušaj biti i uspješan. Pritom su spremni ponuditi mu 20-ak milijuna eura godišnjih primanja, svjesni da njegova marketinška vrijednost, ali i ona igračka takve brojke mogu opravdati. Odluka će, ipak, biti na samom igraču, ali i klubu za kojeg je ugovorno vezan. A u Realu će sigurno, odluče li se za njegovu prodaju, u tom trenutku s više pažnje osluhnuti unosniju ponudu katarskih vlasnika francuskog kluba.