Upravo je objavljeno da Mario Mandžukić i Luka Modrić neće igrati u posljednjem kolu Lige prvaka

Mandžukića je shrvala prehlada, pa ga trener Allegri nije poveo u Sevillu

FOTO: AFP

Nogometaši Juventusa u utorak u 6. kolu Lige prvaka gostuju kod Seville, a u toj će utakmici biti lišeni pomoći hrvatskog reprezentativca Marija Mandžukića. Našeg je napadača shrvala prehlada, pa je trener Massimiliano Allegri odlučio da ga neće voditi u Španjolsku.

Mandžukić je posljednjih tjedana u vrlo dobroj formi. U zadnja je četiri kola talijanskog prvenstva postigao dva pogotka i jednom asistirao, a bio je strijelac i u pobjedi protiv Manchester Cityja (1-0) u prošlom kolu Lige prvaka. Ipak, njegov izostanak u Sevilli ne predstavlja veliki problem za Allegrija jer je Juventus već osigurao plasman u drugi krug.

Benitez odmara Modrića

U zadnjem kolu grupne faze Lige prvaka neće igrati ni Luka Modrić. Njega je trener Real Madrida Rafael Benitez odlučio izostaviti s popisa igrača za domaći dvoboj protiv Malmöa, a odmor su dobili i Keylor Navas i Gareth Bale. Drugi hrvatski nogometaš u Realu Mateo Kovačić nalazi se u kadru i mogao bi dobiti priliku protiv Šveđana.

Real je već osigurao prvo mjesto u skupini A tako da može opuštenije ući u predstojeću utakmicu, što se ne može reći za Malmö koji još uvijek ima šanse za nastavak natjecanja u Europskoj ligi. Za to mu je potrebno treće mjesto u skupini do kojeg će doći pobjedom ili remijem u Madridu, no pritom mora dočekati i poraz Šahtara na gostovanju kod PSG-a.