Mateo Kovačić i dalje u Interu, kojem uz novac Liverpool nudi i Balotellija

Liverpol i dalje traži način kako dovesti Kovačića. Inter ih redovito odbija

Inter Milan's Croatian midfielder Mateo Kovacic (L) fights for the ball with Napoli's Uruguayan defender Angel Miguel Britos during the Italian Seria A football match Inter Milan vs  Naples, on April 26, 2014 at the San Siro stadium in Milan. AFP PHOTO / OLIVIER MORIN
FOTO: AFP

Liverpool i dalje traži način kako da svoju momčad pojača Mateom Kovačićem a da pritom ne plati punih 30 milijuna eura što je cijena koju je Interov predsjednik kluba Erick Thohir postavio svima koji ga žele u svojim redovima.

Talijanski mediji pišu da Inter nije oduševljen Liverpoolovim ponudama, pa tako niti ovom posljednjom da u Milano pošalju reprezentativnog talijanskog napadača i bivšeg člana Interove momčadi Marija Balotellija u zamjenu za dio novca. Iza Balotellija je sezona protkana ozljedama, sjedenjem na klupi i tribinama nakon što je u šesnaest nastupa za momčad postigao tek jedan gol.

Ne treba im napadač

Inter je ideju odbio ne samo zbog Balotellijeve forme i problematičnog ponašanja, nego i zato što je klubu potreban novac za pojačanja momčadi i pritom im ne treba središnji napadač, već igrač koji će suparnika napadati s krilne pozicije.

https://www.youtube.com/watch?v=I-HlIcfbRHk

Navodno i posljednja novčana ponuda koju su iz Liverpoola poslali u Inter kako bi kupili hrvatskog nogometnog reprezentativca iznosi 22.6 milijuna eura uz dodatna dva milijuna u bonusima.