Messi sutra igra 500. utakmicu za Barcelonu, a u prilogu pogledajte sažetak njegove karijere

Argentinac je u tih skoro 500 utakmica zabio 424 gola

FOTO: AFP

Najbolji nogmetaš današnjice Lionel Messi u srijedu navečer u prvenstvenoj utakmici protiv Real Betisa trebao bi upisati 500. nastup za Barcelonu. Zbog te činjenice dobio je veliki prostor u španjolskim medijima.

Argentinac je tih skoro 500 utakmica zabio 424 gola, sedam puta je bio prvak Španjolske, a četiri puta postao je prvak Europe. Ukupno je u dresu Barcelone osvojio 26 trofeja, a na dobrom je putu da do kraja sezone poveća tu brojku.

Novi trofeji

Barcelona je trenutno na vrhu Primere s utakmicom manje od drugoplasiranog Atletico Madrida. U Ligi prvaka veliki su favoriti za prolazak u četvrtfinale s obzrom da igraju s Arsenalom, klubom koji ih je samo jednom pobijedio u sedam međusobnih ogleda u tom natjecanju. Također, na dobrom su putu i da obrane naslob u Kupu krlaja, pogotovo nakon što je izbačen Real Madrid.

https://www.youtube.com/watch?v=4hw1v7i8Kl8
Messi je, inače, prije dva dana dobio nagradu za igrača godine – Zlatni Globus, a najveći je favorit u za Zlatnu loptu. O njegovoj zaista velikoj karijeri možete više pogledati u prilogu ispod, a prizanje da je riječ o najboljem igraču dobio je od bivšeg suigrača Ronaldinha.