Modrić i Kovačić ostali bez konkurenta, potvrđeno da se Illarramendi vraća u Real Socidead

Španjolac je sa Real Sociedadom potpisao šestogodišnji ugovor

FOTO: AFP

Veznjaci hrvatske reprezentacije i Real Madrida Luka Modrić i Mateo Kovačić ostali su bez koš jednog konkurenta za poziciju u klubu, Asirera Illarramendija, koji je potpisao za Real Sociedad, klub iz kojeg je i stigao u madridskog imenjaka prije dvije godine.

Vijest je i službeno potvrđena, a Illaramendi je sa Sociedadom potpisao šestogodišnji ugovor. Klub napušta nakon šo su u madridsku momčad stigli Kovačić i Casemiro koji će očito kod novog trenera Rafaela Beniteza imati prednost.

Možda otiđe još jedan

No, tu odlascima igrača iz Kraljevskog kluba možda i nije kraj. U utorak smo pisali da bi 22-godišnji brazilski nogometaš Lucas Silva mogao uskoro napustiti Real Madrid i karijeru nastaviti u nekom od engleskih velikana. Madridski list AS navodi kako su za Silvu zainteresirani Arsenal, Manchester United i Chelsea. Navodno je najbliži realizaciji tog transfera Arsenal, koji traži zadnjeg veznog nogometaša i u Silvi vidi idealnog kandidata za tu poziciju u svojoj momčadi.

Prije nekog vremena pojavila se vijest kako gotovo sigurno Silva dolazi na posudbu u francuski Marseille, ali od toga nije bilo ništa, pa se sve glasnije spominje mogućnost njegovog odlaska u Englesku.

Juventusov napadač ponovno u Španjolskoj

Klub je promijenio i Fernando Llorente (30) koji je napustio Juventus i karijeru će nastaviti u Sevilli. Llorente je preselio na Sanchez Pizjuan za deset milijuna eura vrativši se tako u domovinu. Španjolski napadač je karijeru započeo u Baskoniji, a potom je devet godina nosio dres Athletic Bilbaoa.
“Llorente predstavlja veliko pojačanje za našu momčad. Ove sezone nas očekuju natjecanja u Ligi prvaka, Primeri i Kupu Kralja i bit će dovoljno utakmica za sve nas,” kazao je napadač Seville Kevin Gameiro.