Marca piše da je Van Gaal blokirao De Gein transfer u Real, Arsenalovi navijači slave Vidalov dolazak

Marca tvrdi da će svaka ponuda kraljevskog kluba naići na negativan odgovor

FOTO: AFP

Louis van Gaal blokirao je transfer vratara Davida de Gee iz Manchester Uniteda u Real Madrid, piše Marca u članku pod naslovom ‘Siempre Negativo’. Španjolski list tako navodi da će svaka ponuda kraljevskog kluba naići na negativan odgovor te da se nizozemski stručnjak ne namjerava odreći najboljeg člana svoje momčadi.

Odlučno ne

S riječi ‘ne’ na početku svake rečenice u kojoj se spominje španjolski vratar, Marca tvrdi da Van Gaal želi preuzeti inicijaticu i odmah u startu odbiti svaki konkretan potez Real Madrida u pokušajima dovođenja De Gee kojem je namijenjena uloga nasljednika Ikera Casillasa.

marca1

Radije bi ostali bez odštete

Iako ova vijest neće prekinuti priče o transferu Manchesterovog vratara u Real, ona će zasigurno razveseliti navijače engleskog velikana koji su tako ujedno dobili i odgovor zbog čega Nizozemac nije doveo Chelseajevog Petra Čecha koji će karijeru nastaviti u Arsenalu. Marcin članak, koji možda i jeste senzacionalistički, ide u prilog Van Gaalovom karakteru. Nizozemac je poznat kao nepopustljiv pregovarač. Manchester na ovaj način riskira da sljedeće godine izgubi vratara bez odštete jer mu istječe ugovor, ali su britanski mediji ranije objavili da bi klub radije ostao bez odštete nego ga prodao za 20 milijuna funti koliko Real nudi za njega.

Vidal u Arsenalu?

U međuvremenu, čileanksi novinar Hernan Feler izjavio je tamošnji radio da će Juventusov veznjak Arturo Vidal karijeru nastaviti u Arsenalu, a vijest o ovomm transferu trebali bi navodno biti objavljena po završetku Copa Americe. Ovaj novinar je, inače, prvi otkrio da će Alexis Sanchez iz Barcelone prijeći u Arsenal, što se i ostvarilo. Ova vijest obradovala je navijače Arsenala čije reakcije s Twittera možete pogledati ispod.

https://twitter.com/__arsenal_news_/status/614908127222321152

https://twitter.com/TikaTakaWilsh/status/614959998402211840