Modrić je poslije Atletica prozvan motorom Reala. Ovdje možete vidjeti zašto

Who Scored je proglasio Modrića igračem utakmice protiv Atletico Madrida

FOTO: AFP/AFP PHOTO

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić odradio je još jednu fanstastičnu utakmicu u dresu Real Madrida, što nije promaklo novinarima španjolskog dnevnog lista As, kao niti poznatom nogometnom portalu Who Scored koji ga je proglasio igračem utakmice.

“Modrić je Realov motor. Vrijeme kao da stane kada je lopta pod njegovom kontrolom. S lakoćom se kreće sredinom terena i protivničkom polovicom, a uz Casemirovu zaštitiu nije se bojao prići protivničkom 16-ercu. Pronalazio je rupe gdje ih je bilo nemoguće naći”, napisao je novinar Asa Martin Augustin u čklanku u kojem je analizirao igru svakog igrača.

Kompletan nogometaš

No, Modriću je posvećen i jedan poseban članak u istom listi. Ovaj put pod nazivom “Modrić je kompletan nogometaš”. Autor tog članka piše da je nemoguće pronaći riječima kojima bi dočarao kvalitetu nogometa kojeg Modrić prikazuje u zadnje vrijeme.

“Od dolaska u klub njegova važnost svakog je dana sve veća. On je kompletan nogometaš. U njegovoj igri ne vidim individualni ili kolektivni segment u kojem ne dominira. Tehnički je čudo što dokazuje u svakom kontaktu s loptom. Bilo kad se radi o kratkom dodavanju ili dugom. Pravi je vizionar kada treba pronaći rješenje u bilo kojoj situaciji. Nemoguće mu je ukrasti loptu, a i u defenzivi puno doprinosi”, piše Asov Alvaro Villar.

“Pokriva svaki dio terena, a tijekom utakmica pokazuje koliko je inteligentan u čitanju igre. Do dana današnjeg ne sjećam se da sam vidio toliko nenadoknadivog igrača u sredini i da suigrače čini toliko boljima. Užitak ga je gledati”, opjevao je As hrvatskog reprezentativca. Njegov nastup protiov Atkletica pogledajte ispod.

https://www.youtube.com/watch?v=c8d0Pk1kAuc