Modrić je preplašio Beniteza i Kovača (no razloga za brigu nema)

Modrić je dobio udarac u gležanj, ali spreman je za nastupe

FOTO: Screenshot

Udarac kojega je u gležanj u subotu tijekom 5-0 pobjede protiv Betisa dobio veznjak madridskog Reala i hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić zabrinuo je navijače momčadi. Sa hrvatskim igračem ipak je sve u redu i bit će spreman za nadolazeće nastupe.

A, to je svakako dobra vijest i za izbornika reprezentacije Niku Kovača čije igrače u četvrtak i nedjelju čekaju ispiti u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2016. godine. Hrvatska će na dva gostovanja, prvo u Baku kod Azerbajdžana kojeg vodi Robert Prosinečki, a potom u Oslo kod Norveške.

Bilo je bolno

Španjolska Marca piše da je Modrićevo hvatanje za gležanj lijeve noge krajem prvog poluvremena utakmice 2. kola španjolskog prvenstva uplašilo mnoge koji su se prisjetili prošle sezone i Modrićevih zdravstvenih problema u njoj. Bolna grimasa i šepanje, a potom sjedanje na travnjak i čekanje liječničke službe da mu se ukaže pomoć mnogi su promatrali zabrinuti. Razloga za to nema, potvrdio je i Benitez:

https://www.youtube.com/watch?v=SgTxIpFj9VA

“Moglo se vidjeti da je bilo bolno, ali bio je spreman nastaviti utakmicu. Izmjene igrača napravljene su da bi se zaštitilo neke pojedince, a drugima dala prilika.”

Modrić je iz igre izašao u 75. minuti ogleda kada ga je na travnjaku zamijenio Mateo Kovačić.