Modrić je sinoć odigrao prve minute nakon Bugarske, kaže da mu je bilo teško

Hrvatski reprezenttaivac u igru je ušao u 69. minuti utakmice

Luka Modrić
FOTO: AFP

Luka Modrić odigrao je u srijedu navečer prve minute nakon kvalifikacijske utakmice između Hrvatske i Bugarske. Real Madrid je odigrao 0-0 s PSG-om u trećem kolu grupne faze Lige prvaka, a Modrić je u igru ušao u 69. minuti.

Puno ozlijeđenih

“Puno važnih igrača propustilo je utakmicu, ali smo pokazali karakter i kvalitetu, što je važno. Igrači koji su nastupili odigrali su dobro”, rekao je Modrić poslije utakmice pa se osvrnuo na činjenicu da mu je ovo prvi nastup od 10. listopada kada se ozlijedio.

“Osjećam se dobro i dobro je da sam se vratio. Nisam trenirao oko tjedan dana i bilo mi je pomalo teško ući, ali ova utakmica će mi pomoći za sljedeće, a to je jako važno”, dodao je veznjak. Progovorio je i o svom sinoćnjem protivniku za kojeg kaže da je jedan od najboljih momčadi u Ligi prvaka, ali i da natjecanju ima jako puno dobrih ekipa.

https://www.youtube.com/watch?v=98OO4eFkmbg

“Moramo ići iz utakmice u utakmicu. Važno je proći skupinu kao prvi na tablici i možda kasnije osigurati slabijeg protivnika”, rekao je hrvatski reprezentattivac kojeg ovog vikenda očekuje utakmica sa Celtom, klubom koji uz Real jedini nije poražen u prvenstvu.