Modriću smanjena minutaža protiv Cityja na preporuku liječničke službe kluba

Nije u pitanju teža ozljeda, već namjera da se hrvatski nogometaš na ozljedi na pripremama

FOTO: Screenshot

Zbog udarca kojeg je pretrpio tijekom pripremne utakmice protiv Manchester Cityja, veznjak Real Madrida Luka Modrić napustio je ogled na poluvremenu utakmice koja je završila 4-1 pobjedom španjolskog sastava.

Španjolski mediji pišu da je njegova prva suradnja sa Tonijem Kroosom bila uspješna, ali i izražavaju zabrinutost zbog Modrićeva izlaska iz igre. Spominje se više pretrpljenih duela, među kojima se ističe onaj s Fabianom Delphom koji je i rezultirao izlaskom iz igre hrvatskog reprezentativnog veznjaka.

https://www.youtube.com/watch?v=kasaKl5XnfU

Riječ, ipak, nije o ozbiljnijom povredi Realovog pokretača akcija već o mjerama opreza liječničke službe kluba svjesne koliku važnost za igru madridske momčadi ima hrvatski nogometaš. Isto je potvrdio trener momčadi Rafael Benitez na zajedničkoj konferenciji za medije koja je održana u četvrtak, a i gotovo svakodnevno španjolski mediji podsjećaju da će Modrić u nadolazećoj sezoni biti čovjek koji će organizirati sve napade Realova sastava zbog čega ga se često može vidjeti u zasebnom razgovoru sa prvim strategom momčadi.