Sudeći prema ovom videu Benitezova supruga poslušala je Mourinhov savjet

Benitez je zbog problema s težinom u Engleskoj dobio nadimak

FOTO: Screenshot

Nekoliko dana nakon što je Rafael Benitez preuzeo klupu Real Madrida španjolski AS je donio priču preme kojoj mu je iz vrha klub poručeno da ide na dijetu jer se navodno sa svojom pojavom ne uklapa u estetsku sliku koju Real drži u javnosti te da zbog prekomjerne težine narušava imidž kluba. Poznato je i to da su ga zbog tog razloga navijači Manchester Uniteda vrijeđali tijekom utakmica protiv Liverpoola nazivajući ga ‘debeli španjolski konobar’.

I tijekom nedavnog verbalnog sukoba između Beniteza i josea Mourinha, Portugalac se dodirnuo njegove težine. Naime, Benitez je trenirao tri momčadi koje je Mourinho ostavljao iza sebe, a njegova supruga Montserrat Seara bocnula je Mourinha izjavom da Benitez čisti već treću momčad koju Portugalac ostavlja onečišćenom. Reakcija Mourinha nije se dugo čekala.

Vrijeđanje navijača

“To što ona o meni razmišlja i govori, mislim da bi tebala svoje vrijeme okupirati nečim drugime. Pobrine li se mršavljenjem svog supruga imat će manje vremena o meni pričati.”

Da će Benitezu biti teško poslušati klupski savjeti kao i to da će njegova supruga imati problema ukoliko se pobrine za ono što joj je Mourinho poručio, dokazuje video snimka koja je izašla nakon velike Realove pobjede na gostovanju kod Espanyola.

Naime, Benitez je snimljen dok je jeo sendvič na klupi Reala, a bio je toliko brz da je skoro pojeo i maramicu. Sudeći prema tome možda je njegova supruga poslušala Mourinhov savjet i stavila muža na strogu dijetu pa je Benitez zato ovako brzo jeo, a možda je toliko uživo u utakmici da nije želio trošiti vjirme na jelo.

https://www.youtube.com/watch?v=upDxK9REo_4