Mourinho zabranio šale na treningu kako bi se momčad usredotočila na povratak forme

Chelsea je ovo najslabiji početak sezone u posljednjih 29 godina

Chelsea’s Portuguese manager Jose Mourinho looks on ahead of the English Premier League football match between Queens Park Rangers and Chelsea at Loftus Road Stadium in London on April 12, 2015. AFP PHOTO / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. NO USE WITH UNAUTHORIZED AUDIO, VIDEO, DATA, FIXTURE LISTS, CLUB/LEAGUE LOGOS OR “LIVE” SERVICES. ONLINE IN-MATCH USE […]
FOTO: AFP/AFP

Engleski prvak Chelsea nalazi se u krizi i trener Jose Mourinho poduzima sve kako bi vratio momčad na pravi put.

Unatoč pisanju dijela engleskih medija da je održan poseban sastanak s igračima, iz Chelseaja negiraju tu informaciju, a izvor britanskog Telegrapha iz londonskog kluba tvrdi da nije istina ni kako je došlo do sukoba na treningu između kapetana Johna Terryja i napadača Diega Coste.

Sigurno je da su na treninzima do daljnjega zabranjene šale kako bi se momčad usredotočila na vraćanje u formu. Na Mourinhovim treninzima oduvijek se naporno radilo, ali je postojala doza vica. Međutim, portugalski trener želi početi s pobjedama i prije utakmice Lige prvaka protiv Maccabija iz Tel Aviva i dvoboja protiv Arsenala za vikend uveden je novi režim.