Na tajnom sastanku navijači su zatražili od Darija Srne da povede bojkot protiv nogometnog saveza

Kapetan hrvatske izabrane vrste odbio je podržati tu ideju

01.09.2015., Zagreb - Odlazak hrvatske nogometne reprezentacije na kvalifikacijske utakmice s Azerbajdzanom i Norveskom. Lovre Kalinic, Darijo Srna, Sime Vrsaljko. 
Photo: Goran Jakus/PIXSELL
FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Dio navijača hrvatske nogometne reprezentacije zatražio je od kapetana Darija Srne da povede ostatak sastava u bojkot Hrvatskog nogometnog saveza, tvrdi se na internetskim stranicama 24sata.hr. Srna ih je odbio.

Navodno je do sastanka predstavnika Torcide i kapetana momčadi došlo prije nekoliko dana. Izvor dodaje da je sastanku trebao prisustvovati i Luka Modrić, no veznjak izabrane vrste u zadnji se trenutak predomislio i odlučio se ne pojaviti na zakazanom mjestu u jednom zagrebačkom hotelu.

Uskoro oproštaj

Ideja Torcidinih predstavnika bila je od kapetana reprezentacije zatražiti da, zajedno s još nekim iskusnijim igračima, podrži navijače u borbi protiv aktualnog vodstva HNS-a na način da se po završetku kvalifikacija prestane stavljati na raspolaganje nacionalnoj momčadi. Od Srne se tražilo da tako postupa sve dok vrh HNS-a predstavljaju Davor Šuker i Zdravko Mamić.

Kapetan hrvatske izabrane vrste odbio je podržati ideju, uz dodatak da će se uskoro ionako oprostiti od reprezentacije.