Na Twitteru ismijavaju Real Madrid i Manchester zbog debakla oko transfera De Gee

AS piše da su Englezi poslali potrebne dokumente, ali u krivom formatu

FOTO: screenshot/twitter

Nakon što Real Madrid nije uspio realizirati transfer španjolskog vratara Davida de Gee iz Manchester Uniteda, na Twitteru su se pojavile brojne reakcije. U njima se ismijava Kraljevski klub i njegov neuspjeh, ali i Manchester United koji nije na vrijeme poslao potrebnu dokumentaciju. Iako su prva izvješća govorila da je Real zakasnio jednu minutu, prema zadnjim informacijama potrebni papiri za registraciju u Španjolski nogometni savez su stigli pola sata prekasno.

Također, AS je spomenuo da postoji mogućnost je engleski klub poslao potrebne dokumente, ali da su oni bili u krivom formatu. Točnije, onom elektronskom formatu koji nisu u Španjolskom nogometnom savezu uspjeli otvoriti. Kako god, ponovno je u središtu pažnje bio sportski direktor Manchester Uniteda Ed Woodward kojega neki hvale, a drugi kude.

Pogledajte neke od najzabavnijih objava o toj temi na Twitteru.

https://twitter.com/ManUnited_Hub/status/638480583384023040/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw

Sky Sports je na Twitteru objavio da su im iz Španjolskog nogometnog saveza rekli da od Reala nisu dobili nikakve dokumente oko transfera De Gee, a Real Madrid se, čini se, ne misli žaliti.

https://twitter.com/SkySportsNewsHQ/status/638640616541421568