Nakon propalog transfera u Real, David de Gea potpisao novi ugovor s Manchester Unitedom

"Oduševljen sam što započinje moje novo poglavlje u Unitedu"

Manchester United’s Spanish goalkeeper David de Gea gestures during the English Premier League football match between Manchester United and Manchester City at Old Trafford in Manchester, north west England, on April 12, 2015. AFP PHOTO / PAUL ELLIS RESTRICTED TO EDITORIAL USE. NO USE WITH UNAUTHORIZED AUDIO, VIDEO, DATA, FIXTURE LISTS, CLUB/LEAGUE LOGOS OR “LIVE” […]
FOTO: AFP

Španjolski vratar David de Gea potpisao je novi četverogodišnji ugovor s Manchester Unitedom. Nakon dramatičnog posljednjeg dana prijelaznog roka u kojem mu je propao transfer u Real Madrid, ova vijest zasigurno će dodatno rastužiti navijače španjolskog velikana.

Poseban klub

“Ushićen sam što započinje moje novo poglavlje u Unitedu. Uvijek sam uživao igrajući s velikim igračima i pred fantastičnim navijačima ovog kluba. Manchester United je poseban klub i Old Trafford je idealno mjesto za razvoj moje karijere. Drago mi je što mogu ostaviti iza sebe teško ljeto i koncentrirati se na težak rad i pomaganje mojim suigračima kako bi bili što uspješniji”, rekao je De Gea. Oduševljenje ovakvim razvojem situacije pokazao je i trener Louis van Gaal.

“Apsolutno sam oduševljen što je David potpisao novi ugovor. Jedan je od najboljih varatara na svijetu. Jako sam zadovoljan što će biti dio ove momlčadi još dugo godina”, poručio je Van Gaal te je istaknuo da je Španjolac pokazao koliko je važan kada je proglašen najboljim igračem Manchester Uniteda prošle sezone.

Ova vijest je u svakom slučaju loša za predsjednika Real Madrida Florentina Pereza jer se vodstvo kluba nadalo da će vratar sljedećeg ljeta bez odštete prijeći u njihove redove. No, stvari su sada drugačije, jer su mediji izvijestili da se u novom De Geinom ugovorui nalazi otkupna klauzula u visini od 50 milijuna eura.

https://twitter.com/NickHatton7/status/642299156653056001