Nakon novog poraza, Mourinho kaže da ako ga otpuste, da otpuštaju najboljeg trenera kojeg je klub ikad imao

Chelsea je četiri puta poražen u prvih osam kola Premier lige

RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.
FOTO: AFP

Londonski Chelsea, aktualni prvak Premier lige, u subotu je poražen na svojem terenu od Southamptona. To je bio četvrti ovosezonski poraz za momčad Josea Mourinha u osam kola, pa je u britanskim medijima hoće li The Special One, kako se Portugalac sam prozvao, dobiti otkaz.

https://twitter.com/Barzaboy/status/650371511509868544/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw

Karizmatični trener svjestan je iznimno lošeg početka sezone nakon kojeg je gotovo nemoguće da će Chelsea obraniti titulu u Premier ligi, ali smatra da klub ne bi napravio dobar potez ako bi mu dao otkaz.

“Mislim da je ovo ključan trenutak u klupskoj povijesti. Ako me otpuste, otpustit će najboljeg trenera kojeg je ovaj klub ikad imao”, rekao je predstavnicima medija Mourinho nakon utakmice sa Southamptonom.

Mourinho je dva puta tijekom svoje karijere vodio Chelsea, a prvi put je bio iznimno uspješan i s tim klubom osvojio dva naslova u prvenstvu, FA kup, dva Liga kupa i Superkup, dok je u drugom navratu, koji je trenutno u tijeku, osvojio tek Liga kup i prvenstvo.