On je sada i službeno najskuplji tinejdžer u svijetu nogometnih transfera

Iako uspoređivan s Thierryjem Henryjem, ovaj je nogometaš još uvijek nedokazan

Marseille's Cameroonian defender Nicolas Nkoulou (L) vies with Monaco's French forward Anthony Martial (R) during the French L1 football match between Marseille and Monaco on May 10, 2015 at the Velodrome stadium in Marseille, southeastern France. AFP PHOTO / BORIS HORVAT
FOTO: AFP

Obzanjeni su detalji prelaska Anthonyja Martiala iz Monaca u Manchester United. Francuski 19-godišnji napadač s klubom je potpisao ugovor u trajanju četiri godine, a cijeli transfer vrijedan je, javljaju izvori, 49 milijuna eura.

Iako uspoređivan s Thierryjem Henryjem, ovaj je nogometaš još uvijek nedokazan, ali sada i najskuplji tinejdžer svih vremena. Je li pogodak kluba s Old Trafforda ili jedan od onih koji će biti zapisani u rubriku s promašajima tek treba vidjeti, no činjenica je da je Manchester United uložio silan novac u igrača koji je u konkurenciji seniora postigao tek 15 golova u karijeri.

“Uzbuđen sam zbog pristupanja Unitedu, najvećem svjetskom klubom. Oduvijek sam želio igrati u Premierligi i radujem se upoznavanju novih suigrača”, poručio je igrač za kojeg menadžer momčadi Louis van Gaal kaže da je veliki potencijal.