Nakon što je Kalinić razbio njegov sastav, trener Intera kaže da to ništa ne znači (i da Perišiću treba vremena)

Fiorentina je s 4-1 pobijedila milanski Inter na njegovom terenu

FOTO: AFP

Milanski Inter u nedjelju je teško izgubio od Fiorentine na svojem terenu, a nakon tog susreta trener poražene momčadi Roberto Mancini iznio je svoja razmišljanja. Istaknuo je da taj poraz ništa ne znači te se osvrnuo na igru hrvatskog reprezentativca u svojoj ekipi Ivana Perišića.

`Nemoguće vratiti se`

Junak Fiorentinine pobjede bio je hrvatski napadač Nikola Kalinić koji je postigao tri gola u trijumfu 4-1, a Mancini je ustvrdio da je to bila samo jedna utakmica posebne vrste. “To su utakmice koje počnu loše. Primili smo gol nakon četiri minute, primili drugi iz kontre pa dobili crveni karton. Bilo je nemoguće vratiti se nakon toga”, rekao je Interov strateg za Sky Sport Italia.

“Ovaj poraz ništa ne mijenja. Mi smo se spotaknuli, a ja sam sretan zbog Fiorentine”, poručio je Mancini.

Roberto Mancini
Roberto Mancini AFP

Tijekom utakmice protiv Fiorentine Inter je promijenio formaciju i zaigrao s tri braniča, no to mu nije pretjerano pomoglo. “U toj formaciji smo dobro odigrali zadnju utakmicu u nedjelju. Sada smo počeli s Perišićem na desnoj, a Alexom Tellesom na lijevoj strani. Nadao sam se da će Perišić stvarati probleme njihovoj obrani na toj strani”, izjavio je.

Ivan Perišić
Ivan Perišić AFP

Na kraju je prokomentirao Perišićev nastup, koji nije bio pretjerano dobar, ali Mancini ima opravdanje. “On je došao na kraju prijelaznog roka i mora se prilagoditi nogometu u Italiji. To je samo pitanje vremena”, završio je.