Trener Napolija pomirio se s trenerom Intera (kojeg je gadno izvrijeđao)

Maurizio Sarri je rekao da je uvrijedio Mancinija u trenutku ljutnje

Maurizio Sarri
FOTO: AFP

Trener Napolija Maurizio Sarri ispričao se strategu Intera zbog homofobnog ispada tijekom utakmice ta dva kluba u ponedjeljak, a Interov Roberto Mancini njegovu ispriku je prihvatio.

“Pomirio bih se s Mancinijem i nakon tri sekunde, nemam apsolutno ništa protiv njega. Uvrijedio sam ga u trenutku ljutnje i nisam htio nikoga diskriminirati”, rekao je Sarri u TV emisiji Le Iene.

Podsjetimo, milanski Inter s 2-0 je u ponedjeljak svladao Napoli i prošao u polufinle Kupa, a nakon utakmice trener pobjedničke momčadi Roberto Mancini progovorio je o sukobu s trenerom protivničke ekipe Maurizijom Sarrijem. Otkrio je da ga je on poprilično ružno vrijeđao.

`Nazvao me pederom`

Mancinijeve izjave novinarima nakon susreta postale su jako brzo glavna priča u Italiji. “Sukob? O njemu morate pitati Sarrija, on je rasist. Ljudima poput njega nema mjesta u nogometu. Koristio je rasističke riječi, a mene je nazvao pederom. Nakon utakmice se ispričao, ali bi se stvarno trebao sramiti sam sebe”, rekao je Mancini.

Roberto Mancini
Roberto Mancini AFP/AFP

Podsjetimo, Inter je slavio 2-0, a golove su postigli Stevan Jovetić i Adam Ljajić. Za pobjedničku ekipu igrao je hrvatski reprezentativac Ivan Perišić, a Marcelo Brozović nije nastupio.