Navijači Liverpoola su izabrali (dosad kritiziranog) Lovrena za najboljeg igrača u prosincu

Lovren je uvjeren da je za njegovu formu zaslužan novi trener Liverpoola Klopp

Liverpool's German manager Jurgen Klopp (L) and Liverpool's Croatian defender Dejan Lovren celebrate their victory over FC Rubin Kazan after the UEFA Europa League group B football match between FC Rubin Kazan and Liverpool FC in Kazan on November 5, 2015. / AFP / KIRILL KUDRYAVTSEV
FOTO: AFP

Navijači engleskog prvoligaša Liverpoola izabrali su hrvatskog reprezentativca Dejana Lovrena za najboljeg nogometaša u prosincu. On je od dolaska u klub često bio meta oštrih kritika, no sada je počeo igrati u dobroj formi pa na njegov račun stižu brojne pohvale.

Lovren je pobjedu odnio zahvaljujući najvećem broju glasova u anketi, a povodom toga službena Liverpoolova stranica objavila je razgovor s hrvatskim reprezentativcem.

Standard Chartered Player of the Month: Dejan LovrenStandard Chartered Player of the Month Dejan Lovren was at his dominant best in December…

Posted by Liverpool FC on 14. siječnja 2016

“Sjajno je osvojiti ovu nagradu, ali najvažnija stvar je dobrobit momčadi. Na terenu dajem sve od sebe i sretan sam što su navijači glasali za mene”, izjavio je Lovren.

Od kad je na klubu engleskog kluba stigao njemački trener Jurgen Klopp Lovren igra vrlo dobro. “Sjajno je raditi s novim trenerom i to mi daje puno samopouzdanja. Mislim da je to glavni razlog moje dobre forme. Želim nastaviti ovako i pokazati svima da zaslužujem biti u Liverpoolu”, završio je.