Neki hrvatski portali pišu da bi se Niko Kranjčar (nakon devet godina) mogao vratiti u Hajduk

Vezni igrač je zadnje dvije godine proveo na posudbi u engleskom QPR-u

15.10.2005.,Koprivnica - 1 HNL,11. kolo,Slaven Belupo - Hajduk,Niko Kranjcar.
Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
FOTO: Pixsell

Niko Kranjčar mogao bi se nakon devet godina vratiti u splitski Hajduk. Tako barem tvrdi Goal.com koji je donio vijest da Bijeli žele dovesti svog bivšeg igrača. Prema Goal.comu, ideja koja se rodila među čelnicima Hajduka već je krenula u realizaciju. Naime, klub je navodno odaslao signale prema Kranjčaru, a sada bi se on trebao očitovati, tj. reći jel ga zanima njihov ponuda.

Odlazi iz Kijeva

U međuvremenu, Kranjčar ima vrijedeći ugovor s kijevkim Dinamom još godinu dana. S obzirom da je zadnje dvije godine proveo na posudbi u engleskom QPR-u jasno je da će bivši hrvatski reprezentativac napustii klub, a ostaje za vidjeti hoće li se vratiti u Hajduk. Kranjčar je, podsjetimo se, u senzacionalnom transferu 2004. godien iz Dinama prešao u redove najvećeg rivala. Svima će u sjećanju ostati doček koji mu je priredila Torcida i prečka koju je pogodio u svom prvom susretu protiv Dinama na maksimirskom stadionu.

Oživljavanje karijere

Dvije godien kasnije Kranjčar je otišao u englesku, točnije u Portsmouth gdje je osvojio FA kup. Poslije toga je neko vrijeme proveo u Tottenhamu. Tamo je klupu djielio s Lukom Modrićem, Vedranom Ćorlukom i Stipom Pletikosom. 2012. godine napsutio je Spurse kako bi karijeru nastavio u kijevskom Dinamu, ali je tamo proveo samo sezonu, dok je dvije bio na posudbi. U tom periodu Kranjčar je izgubio i mjesto u reprezentaciji, a možda bi mu upravo povratak u Hrvatsku mogao oživjeti karijeru i poziv Nike Kovača.