Neki mediji pišu da bi Barcelona mogla dovesti Van Persieja u siječnju

U Fenerbahceu je izrazio nezadovoljstvo jer nije u početnom sastavu

Manchester United’s international striker Dutch Robin Van Persie juggles with the ball after signing a contract with the Turkish Super Lig giants football club Fenerbahce at the Sukru Saracoglu stadium in Istanbul on July 14, 2015. The Dutch international is believed to have put pen to paper on a three-year deal worth 4.7 million euros (£3.4m, $5.2m) although financial details have yet to be disclosed.
 AFP PHOTO/ OZAN KOSE
FOTO: AFP

Barcelona želi Robina van Persieja, naslov je teksta u kojem Mundo Deportivo piše da bi 32-godišnji nizozemski napadač mogao biti veliko siječanjsko pojačanje Luisa Enriquea. Nekadašnji napadač Arsenala i Manchester Uniteda u posljednje vrijeme igra u lošoj formi, kako za klub tako i za reprezentaciju.

Nezadovoljan u Turskoj

U Fenerbahceu je izrazio nezadovoljstvo jer nije u početnom sastavu, a njegov stav na treninzima sugerira da je nogometaš svjestan da je odlazak u Tursku bio pogreška. Njegov problem sada bi mogla riješiti Barcelona. Španjolski dnevni list piše da bi Van Persie bio dustupan za samo 3,5 milijuna eura.

https://www.youtube.com/watch?v=ktRpS0xKqX4

Također, navode da je tehniči direktor kluba viđen u Nizozemskoj tijekom reprezentativne pauze. U svakom slučaju, Van Persiejev dolazak u Barcelonu bio bi veliki marketinški potez s obzirom da klubu u siječnju istječe zabrana dovođenja novih igrača.

https://www.youtube.com/watch?v=agFgbpSw91k