Neki mediji pišu da će Stoke City ponovno pokušati dovesti Ivicu Olića

Stoke City želio je Olića u svoje redove dovesti i lani

Hamburg's midfielder Ivica Olic and Augsburg's South Korean defender Jeong-Ho Hong vie for the ball during the German Telkom Cup 2015 final football match FC Augsburg and Hamburger SV in Moenchengladbach, western Germany on July 12, 2015. AFP PHOTO / PATRIK STOLLARZ

DFL RULES TO LIMIT THE ONLINE USAGE DURING MATCH TIME TO 15 PICTURES PER MATCH. IMAGE SEQUENCES TO SIMULATE VIDEO IS NOT ALLOWED AT ANY TIME. FOR FURTHER QUERIES PLEASE CONTACT DFL DIRECTLY AT + 49 69 650050.
FOTO: AFP

Engleski nogometni Premierligaš Stoke City pokušat će do kraja prijelaznog roka u svoje redove dovesti Ivicu Olića, javljaju neki engleski mediji.

Napadač HSV-a i hrvatske nogometne reprezentacije i u dobi od 35 godina zanimljiv je klubovima koji se natječu u najjačim europskim ligama. Menadžer Stokea Mark Hughes hrvatskog je napadača u redove svoje momčadi želio dovesti i po završetku lanjskog Svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu, no Olić se tada odlučio za ostanak u Wolfsburgu. U međuvremenu je promijenio adresu i stigao u klub u kojem je igrao i od 2007. do 2009. godine, a je li spreman na novu selidbu i ligu u kojoj nikada nije nastupao tek će se vidjeti.

“Hughes se nada da jest i zato će ponovno pristupiti 35-godišnjaku s namjerom osnaživanja napadačkog reda prije završetka prijelaznog roka u utorak”, navodi se.