Neki mediji pišu da su Zidane i Klopp glavni kandidati za klupu Reala

Bit će zanimljvo vidjeti što će biti s trenerom koji im je donio decimu

Dortmund’s head coach Juergen Klopp attends a press conference on April 15, 2015 in Dortmund, western Germany, to announce that he will step down as coach of German first division Bundesliga football club Borussia Dortmund (BVB). Klopp will quit as head coach at the end of the season after seven years in charge and two […]
FOTO: AFP

Nakon što je Carlo Ancelotti poslije ispadanja u polufinalu Lige prvaka izjavio kako ne zna hoće li i sljedeće sezone biti na klupi Real Madrida, odmah je krenula potraga za njegovim nasljednikom. Dio medija na tu pozicuju imenovao francusku legendu Zinedinea Zidana. Mundo Deportivo je tako objavio da je Zidane već obavio razgovor s predsjednikom Reala Florentinom Perezom.

Real protiv Juventusa

Klopp ili Zidane

Međutim, njemački Bild je upravo objavio da je najizgledniji kandidat za tu poziciju aktualni trener Borussije Dortmund, Jürgen Klopp. S obzirom da je on prije nekoliko tjedana podnio ostavku, a još uvijek nije našao novi angažman, ovo bi se činilo logičnim slijedom. No, Kloppa se povezezuje i s Manchester Cityjem jer se sve češće spominje da bi Manuel Pellegrini mogao ostati bez posla.

U svakom slučaju, bit će zanimljvo vidjeti što će biti s Ancelottijem koji je Realu u prvoj sezoni donio toliko željeni deseti naslov prvaka Europe, ali i gdje će trenutno najtraženiji trener nastaviti svoju karijeru.