Neki mediji pišu da Zenit želi dovesti Mandžukića (za jako puno novca)

Zenit je spreman za Mandžukića ponuditi bankovna jamstva u visini 28 milijuna eura

FOTO: AFP/AFP

Popis klubova zainteresiranih za kupnju hrvatskog reprezentativnog napadača madridskog Atletica povećan je za još jedan. Prema pisanju talijanskih izvora u utrku za transferom Marija Mandžukića ne samo da se uključio već je i u njoj poveo Zenit.

Trener te ruske momčadi Andre Villas-Boas navodno je izrazito zainteresiran za dovođenje Mandžukića, a klub spreman ponuditi novac kojim bi se izdigao u odnosu na konkurenciju i osigurao si transfer. Juventus, Milan, Monaco, Arsenal, Manchester United i Wolfsburg, neke su od mogućih destinacija za nastavak karijere igrača koji je u prošloj sezoni postigao 20 golova za madridsku momčad.

Unatoč slabijem završetku sezone Mandžukić, kojeg je Atletico platio 22 milijuna eura, i dalje dobro kotira među klubovima koji traže rješenje u vrhu napada. Ruskom klubu velike platežne moći novac nije problem pa njihova ponuda, ako je vjerovati izvorima, suparnike stavlja u tešku poziciju da se nadmeću u tom transferu. Zenit je navodno spreman za Mandžukića Atleticu ponuditi bankovna jamstva u visini 28 milijuna eura.