Nema šanse da Milan od Manchester Uniteda kupi Fellainija, tvrdi potpredsjednik talijanskog kluba

U srijedu su talijanski mediji objavili da je Fellainijev transfer na korak do realizacije

11.10.2013., stadion Maksimir, Zagreb - Kvalifikacijska nogometna utakmica za Svjetsko prvenstvo 2014. u Brazilu, skupina A, Hrvatska - Belgija. Ivan Strinic, Marouane Fellaini. 
Photo:
FOTO: PIXSELL

Utjecajni talijanski mediji, uključujući i Gazzettu dello Sport, u srijedu su javili da će slavni prvoligaš iz te zemlje Milan sigurno u zimskom prijelaznom roku od Manchester Uniteda kupiti belgijskog veznog igrača i reprezentativca Marouanea Fellainija. No od toga neće biti ništa.

`Uvijek mi se sviđao, ali…`

Izjave koje poprilično demanitraju takav rasplet situacije dao je potpredsjednik Milana Adriano Galliani za Mediaset Premium.

“Fellaini je igrač koji mi se sviđa, uvijek je, ali nema šanse da će stići u Milan. Mogu potvrditi da on nije blizu kluba jer već imamo sedam igrača u veznom redu. Ako nitko ne ode iz kluba, nećemo niti dovoditi pojačanja”, kzao je Galliani.

Podsjetimo, u srijedu smo javili da je Fellaini jako blizu Milana. Tisak u toj zemlji spominjao je da su za njegovo dovođenje osim milanskog kluba zainteresirani Roma i aktualni prvak Juventus. Prema pisanju talijanskog tiska Fellaini je bio korak do potpisa ugovor s Milanom, međutim u igru su se uključili prvak Juventus i doprvak Roma.

Na naslovnici

Najutjecajniji talijanski sportski list Gazzetta dello Sport priču o Fellainijevom transferu navodi na naslovnici broja u srijedu i ističe da igrač ima veliku želju obući dres Milana.

Naslovnica Gazzette dello Sport
Naslovnica Gazzette dello Sport screenshot

Na Old Traffordu nemaju ništa protiv njegove prodaje, a nagađa se kako je odšteta 20 milijuna eura.

Zbog Eura

Fellaini napušta ‘Crvene vragove’ jer je nezadovoljan pozicijom koju ima kod Louisa van Gaala i činjenicom da sve češće ‘grije klupu’. Kako je ove godine Europsko prvenstvo u Francuskoj, a belgijski izbornik Marc Wilmots je najavio kako će na EURO voditi samo igrače koji su standardni u svojim klubovima, Fellaini je zatražio transfer.

Belgijski veznjak je na Old Trafford stigao u rujnu 2013. iz Evertona za 30 milijuna eura.

https://www.youtube.com/watch?v=RFCv6eSw_8M