Talijanski mediji pišu da Fellaini nastavlja karijeru u jednom od njihovih velikana

Belgijski nogometaš nezadovoljan je minutažom u engleskoj momčadi

Manchester United's Belgian midfielder Marouane Fellaini eyes the ball during a UEFA Chamions league group stage football match between CSKA Moscow and Manchester United at Old Trafford in Manchester, north west England on November 3, 2015. AFP PHOTO/PAUL ELLIS / AFP / PAUL ELLIS
FOTO: AFP

Sve je izglednije da će belgijski vezni igrač i član manchester Uniteda 28-godišnji Marouane Fellaini u siječnju napustiti taj klub, a karijeru će nastaviti u jednom od talijanskih velikana.

Blizu Milana

Tisak u toj zemlji spominje da su za njegovo dovođenje zainteresirani Milan, Roma i aktualni prvak Juventus. Prema pisanju talijanskog tiska Fellaini je bio korak do potpisa ugovor s Milanom, međutim u igru su se uključili prvak Juventus i doprvak Roma.

Na naslovnici

Najutjecajniji talijanski sportski list Gazzetta dello Sport priču o Fellainijevom transferu navodi na naslovnici broja u srijedu i ističe da igrač ima veliku želju obući dres Milana.

Naslovnica Gazzette dello Sport
Naslovnica Gazzette dello Sport screenshot

Na Old Traffordu nemaju ništa protiv njegove prodaje, a nagađa se kako je odšteta 20 milijuna eura.

Zbog Eura

Fellaini napušta ‘Crvene vragove’ jer je nezadovoljan pozicijom koju ima kod Louisa van Gaala i činjenicom da sve češće ‘grije klupu’. Kako je ove godine Europsko prvenstvo u Francuskoj, a belgijski izbornik Marc Wilmots je najavio kako će na EURO voditi samo igrače koji su standardni u svojim klubovima, Fellaini je zatražio transfer.

Belgijski veznjak je na Old Trafford stigao u rujnu 2013. iz Evertona za 30 milijuna eura.

https://www.youtube.com/watch?v=RFCv6eSw_8M