Niko Kranjčar kaže da se ne želi vratiti u HNL jer je to liga za mlade igrače

Nakon dvije sezone provedene na posudbi u QPR-u vratio se u kijevski Dinamo

02.07.2012., Interalpen Hotel Tyrol,Telfs, Innsbruck, Austrija - Niko Kranjcar, novo pojacanje Dinamo Kijeva na pripremama kluba. 
Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
FOTO: PIXSELL

Bivši hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar prokomentirao je za ukrajinski Matchday utakmice s Azerbejdžanom i Norveškom. Kranjčar je očekivano iznenađen rezultatima. “Hrvatska je s Italijom bila favorit skupine, a sada mora sustići suparnike. Međutim, još se uvijek nadam da će izboriti Euroopsko prvenstvo”, rekao je Kranjčar te je priznao kako ne razmišlja o povratku u Hrvatsku.

Ništa od povratka u HNL

“Neću se vratiti u HNL i tamo završiti karijeru. To je prvenstvo za mlade igrače koji se moraju pokazati kako bi otišli u Europu. Ne želim uzimati drugima mjesto. Završit ću karijeru u Europi”, poručio je Kranjčar, koji se nakon dvije sezone provedene na posudbi u QPR-u vratio u kijevski Dinamo gdje se želi izboriti za mjesto u momčadi koju vodi Sergej Rebrov.

“On vidi koliko mogu biti koristan momčadi. U prvoj utakmici je tražio od mene da vodim igru i da budem poveznica između napada i obrane. Odlično sam se osjećao u toj ulozi”, dodao je Kranjčar. Veznjak je prijavljen i za ovogodišnju Ligu prvaka a pitanje je hoće li igrati. “To će ovisiti o meni i razini mkoje igre”, kaže Kranjčar.