Niko Kranjčar možda karijeru nastavi u SAD-u gdje je pozvan na treninge New York Cosmosa

Cosmos je član NASL-a, drugog razreda nogometa u Americi

02.07.2012., Interalpen Hotel Tyrol,Telfs, Innsbruck, Austrija - Niko Kranjcar, novo pojacanje Dinamo Kijeva na pripremama kluba. 
Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
FOTO: PIXSELL

Niko Kranjčar je nakon raskida ugovora s kijevskim Dinamom slobodan igrača, a karijeru bi mogao nastaviti u SAD. Točnije, u nekad slavnom klubu New York Cosmosu za koji je svojedobno igrao i legendarni Pele.
Kranjčar je u NY Cosmos stigao na poziv sportskog direktora Giovannija Savaresa.

“Treniranje s Cosmosom omogućava mi podizanje forme, ali i mogućnost da zaigram nekoliko pripremnih utakmica. New York je uostalom odlično mjesto, prilika da se fokusiram na nogomet i da bolje upoznam grad mi u ovom trenutku odlično odgovara”, izjavio je Kranjčar za klupsku stranicu.

U NASL momčadi sretni što s njima trenira Kranjčar

“Pozvali smo Niku koji je želio održati svoju pripremljenosti. Radujemo se što ćemo imati igrača takve kvalitete na treninzima sljedećih nekoliko tjedana,” dodao je Giovanni Savares.

Nagađalo se da bi Kranjčar karijeru mogao nastaviti u bečkom Rapidu, gdje je trenirao kao dijete, dok mu je otac Zlatko Kranjčar bio napadač tog kluba, spominjala se Rijeka pa Hajduk, ali bivši član Vatrenih mogao bi zaigrati u NASL-u, drugom razredu nogometa u SAD-u.