Nogometaši Olympiakosa doputovali u Zagreb, ali među njima nema Estebana Cambiassa

U utorak se na Maksimiru igra utakmica trećeg kola Lige prvaka

Bayern Munich's German forward Thomas Mueller (L) fights for the ball with Olympiacos' Argentinian midfielder Esteban Cambiasso during their Group F UEFA Champions League football match between Olympiakos and Bayern Munich at the Karaiskaki stadium in Piraeus, near Athens on September 16, 2015. AFP PHOTO / ARIS MESSINIS
FOTO: AFP

Nogometaši Olympiakosa predvođeni trenerom Marcom Silvom doputovali su u Zagreb. Dobra vijest za Dinamova trenera Zorana Mamića je ta što s momčadi nije doputovao Argentinac Esteban Cambiasso.

On je zbog ozljede gležnja ostao u Grčkoj. Također, Silva neće moći računati niti na ofenzivnog veznjaka Davida Fustera, koji ima problema s ozljedom desnog lista, dok Giannis Maniatis kao i Cambiasso ima problema s gležnjem.

“Za mene utakmica u Zagrebu nije ključna. Ona neće odlučivati o našem europskom putu”, izjavio je trener Olympiakosa za službenu klupsku stranicu.

Ademi u Švicarskoj

Što se tiče Dinama utakmicu će propustiti Arijan Ademi. On će umjesto na Maksimiru utorak provesti u Švicarskoj gdje će biti na otvaranju B uzorka nakon što je pao na dopinškoj kontroli poslije Arsenala.

“Kada će biti gotova analiza – stvarno ne znam. U situaciji gdje imamo dosta problema u zadnjoj liniji naravno da nam je njegov izostanak hendikep. On je nositelj naše agresije i kvalitete i sigurno nam puno nedostaje, no nema se smisla uzrujavati oko nečega što ne možemo promijeniti”, rekao je prošlog tjedna Mamić.

Mamić želi pobjedu

Osim njega, za Dinamo je i dalje nedostupan Gordon Schildenfeld, kojeg muči ozljeda bedra.

“Čeka nas treća utakmica grupne faze Lige prvaka, igramo protiv jako dobrog protivnika. Potvrđuju to njihovi rezultati u prvenstvu i Ligi prvaka, ali moram reći da se veselim sutrašnjoj utakmici. Želimo biti u što boljem svjetlu, pokazati što bolju igru i pobijediti”, rekao je u ponedjeljak trener Dinama.

Utakmica na Maksimiru započet će u 20.45 sati, a klubovi su dogovorili da neće biti organiziranog vođenja navijača na gostovanja.