Nogometaš koji je bio na izlaznim vratima Hajduka sada je potpisao novi ugovor

Elvir Maloku je potpisao četverogodišnji ugovor

Elvir Maloku
FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Elvir Maloku ostaje u Hajduku, iako se do nedavno činilo da sigurno odlazi iz splitskog kluba. Hajduk je u četvrtak na svojoj službenoj stranici objavio da je s 19-godišnjim igračem potpisao novi, četverogodišnji ugovor.

Maloku je to komentirao sljedećim riječima: “Jako mi je drago što sam produžio ugovor s Hajdukom. Sretan sam jer znam koliko volim ovaj Klub, a znam i čega sam se sve odrekao da bih došao u Split. Ponosan sam što ću biti dijelom budućnosti Hajduka, a ja ću truditi da to povjerenje oporavdam”, prenosi njegovu izjavu hajduk.hr.

Sretan je zbog novog trenera

Hajdukov nogometaš sretan je što je Damir Burić novi trener: “Super je što je došao trener koji jako puno razgovara s igračima. Trener Burić puno polaže pažnje na mlade igrače, a pored toga što ima ogromno znanje i iskustvo jako mi se sviđa njegova komunikacija s igračima. To je odnos kao da smo prijatelji, a opet postoji distanca profesionalnog odnosa trenera i igrača. Meni to jako odgovara. Vidim da je jednaka stvar i s mojim suigračima jer atmosfera na treninzima je stvarno odlična, super pozitivna”, izjavio je.

Također, objavljeno je da je Maloku prihvatio poziv albanske reprezentaciju te da će igrati za tu zemlju, no to je stavljeno na čekanje: “Da, stavio sam tu priču na čekanje jer mi je u ovom trenutku Hajduk u prvom planu. Rekao sam da se želim nametnuti novom treneru i proći pripreme da bih u što boljem izdanju dočekao početak sezone. U zadnje vrijeme imao sam problema s ozljedama i zato mi je važno da sam tu od početka kako bih do prvih utakmica uhvatio optimalnu formu”, objasio je Maloku.

Bio na izlaznim vratima

Podsjetimo, činilo se da će Hajduk napustiti braća Elvir i Trojan Maloku jer je njihovo nezadovoljstvo u splitskom klubu trajalo veće duže vrijeme, javio je Goal. O nezadovoljstvu Elvira već se pričalo prošle zime, kada je bio nezadovoljan statusom u ekipi koju je vodio tadašnji trener Igor Tudor, a po svemu sudeći niti tadašnjom situacijom nije bio zadovoljniji.