Osijekov Borna Barišić upravo je postao novo pojačanje zagrebačkog Dinama

Trener Dinama Zoran Mamić izjavio je kako ga već dulje vrijeme prate

19.04.2015., Stadion Gradski vrt, Osijek - MAXtv 1. HNL, 29. kolo, NK Osijek -  NK Zadar. Borna Barisic, Lovre Cirjak. 
Photo: Marko Mrkonjic/PIXSELL
FOTO: PIXSELL

Lijevi bočni igrač Osijeka, Borna Barišić (22), novo je Dinamovo pojačanje, objavljeno je na službenoj stranici kluba. Barišić je s Modrima potpisao ugovor na pet godina, a nakon toga je izjavio da je jako sam sretan i ponosan.

– Svi znamo što znači Dinamo i kakav je to klub, a deseti naslov koji je neki dan osiguran zaista dovoljno govori te sam sretan što ću biti dio toga. Ipak, prije nego se počnem koncentrirati na Dinamo želim u preostala tri kola sa suigračima u Osijeku dati sve kako bi pomogao klubu osigurati prvoligaški status – rekao je Barišić.

I Mamić sretan

Trener Dinama Zoran Mamić izjavio je kako ga već dulje vrijeme prate te da su uvjereni da je Barišić igrač koji može podignuti kvalitetu naše momčadi.

– Ima 22 godine tako da je mlad, ali isto tako ima dvije sezone i 50 utakmica iza sebe tako da je iskusan. Uvijek na pitanja o mogućim pojačanjima govorim da u našoj ligi ima igrača koji su nam zanimljivi i za koje vjerujemo da su na razini potrebnoj za Dinamo, a Borna je jedan od njih i sretni smo što će igrati za nas – rekao je Mamić.

Barišić je tako nakon Gordona Schildenfelda postao drugi igrač koji će pojačati prvaka Hrvatske.