Otac talentiranog Bayernovog hrvatskog nogometaša bio je Šukerov gost na Maksimiru

Antonio Trogrančić već je imao priliku trenirati s Bayernovim zvijezdama

25.03.2015., Zagreb – Davor Suker na konferenciji za medije povodom odigravanja utakmice s Norveskom. Photo: Marko Prpic/PIXSELL
FOTO: Marko Prpic/PIXSELL

Maksimirske tribine bile su puste tijekom subotnjeg ogleda Hrvatske i Bugarske, međutim, jedna je osoba u statusu posebnog gosta gledala kvalifikacijsku utakmicu za odlazak na Euro koja je završila 3-0 pobjedom domaćina.

Dario Trogrančić bio je poseban gost predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza Davora Šukera, a dotični je otac, što je za priču mnogo važnije, nadarenog 15-godišnjeg Antonija, igrača mlade momčadi Bayerna koji je imao priliku odraditi i nekoliko treninga sa sastavom bundesligaških prvaka.

Središnji vezni

“Drago mi je da je gospodin Dario bio naš gost, imali smo prilike razgovarati o nogometu i o budućnosti. Nije tajna da je nama velika želja da Toni jednoga dana bude hrvatski reprezentativac, a odluka je, naravno, na njemu i njegovoj obitelji. U svakom slučaju želim mu puno zdravlja, sreće i marljivog rada da svoj veliki talent pretvori u uspješnu karijeru”, potvrdio je predsjednik HNS-a Davor Šuker.

Trogrančić, koji igra na poziciji središnjeg veznog igrača, nastupao je za U-14 hrvatsku reprezentaciju, ali prati ga i Njemački nogometni savez (DFB).