Ova snimka dokazuje da Messi nije naviknut biti Barcelonin kapetan

Argentinac je zaboravio na dužnosti kapetana pred početak utakmice

Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi celebrates after scoring a goal on a penalty kick during the Spanish league football match FC Barcelona vs Levante UD at the Camp Nou stadium in Barcelona on September 20, 2015.   AFP PHOTO/ LLUIS GENE
FOTO: AFP

Dva pogotka, asistencija i jedan promašen udarac s bijele točke dio je onoga što je Lionel Messi pokazao u nedjeljnoj utakmici 4. kola španjolskog nogometnog prvenstva u kojem su se susreli njegova Barcelona i Levante (pobjeda Barcelone 4-1).

Camp Nou tog je dana pohodilo više od 76.000 ljudi i svi koji su dobro pratili početak ogleda mogli su vidjeti pomalo komičnu situaciju u kojoj se našao argentinski napadač domaće momčadi.

Iniestine dužnosti

Video koji je nedavno objavljen istu mogućnost sada pruža svima i dokazuje koliko Messi nije naviknut na kapetansku vrpcu oko ruke. Obično se ona nalazi kod Andresa Inieste, koji je s klupe za pričuve pratio nedjeljni ogled pa je vođenje momčadi na travnjaku prepušteno Argentincu.

Prodorima, asistencijom i golovima on je, uobičajeno, opravdao očekivanja, no ono što nosi dozu humora u ovoj utakmici dogodilo se pred njen početak. Naime, kapetan Messi toliko je bio usredotočen na sam početak ogleda da je zaboravio na dužnosti kapetana pred prvi sučev zvižduk. Sjetio ih se naknadno i uz osmijeh potrčao prema središtu igrališta.

https://www.youtube.com/watch?v=MoQxfKRZ9Y0