Ovako je Kobe Bryant odigrao svoju povratničku utakmicu za LA Lakerse

Bryant je iz igre gađao 1-5, a jedini mu je ubačaj bio pokušaj trice iz kuta

LOS ANGELES, CA - JANUARY 13: Kobe Bryant #24 of the Los Angeles Lakers reacts as he runs off the court after missing his three point attempt to tie the score as time ran out in the game against the Miami Heat at Staples Center on January 13, 2015 in Los Angeles, California. The Heat won 78-75. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement.   Stephen Dunn/Getty Images/AFP
FOTO: AFP

Kobe Bryant vratio se na parkete po prvi puta nakon siječanjske ozljede i operacije desnog ramena u 90-71 porazu Los Angeles Lakersa protiv momčadi Utah Jazza. Utakmica je igrana u sklopu priprema momčadi za početak NBA sezone.

Bryant je iz igre gađao 1-5, a jedini mu je ubačaj bio pokušaj trice iz kuta. Prvim je izbačajem na utakmici pogodio rubni dio table. Ubacio je oba slobodna bacanja. Odigrao je kompletnu prvu četvrtinu utakmice, a potom se više nije vraćao u igru unatoč skandiranju publike Stan Sheriff Centra koja je tražila još koju minutu za njega. Honolulu je bio grad-domaćin ovog ogleda.

Vratio se i Randle

“Osjećao sam se dobro i bilo je dobro vratiti se. Noge su mi jake i nisam osjetio umor”, izjavio je Bryant nakon ogleda u koji je bio povratnički i za Juliusa Randlea.

https://www.youtube.com/watch?v=1Ua2lJRBmyM

Sedmi izbor Lakersa s prošlogodišnjeg drafta ubacio je sedam koševa i uhvatio isto toliko lopti za 21 minutu provedene na parketu u povratničkoj utakmici od loma noge zadobivenog u prvoj službenoj utakmici za klub u prošloj sezoni.

Dodajmo da je za poraženu momčad Lakersa najviše je pokazao Lou Williams s 14 poena, te po četiri skoka i asistencije. Derrick Favours bio je najbolji strijelac utakmice sa 16 ubačenih koševa. Pridodao je tom učinku krilni centar Utah Jazza i devet uhvaćenih lopti.

U preostale dvije utakmice dana Charlotte Hornetsi, za koje je Brian Roberts ubacio 21 poen, su svladali domaći Miami Heat 90-77 predvođen s 14 koševa i sedam skokova Chrisa Bosha. Kyle Lowry ubacio je 26 poena u 93-73 pobjedi Toronto Raptorsa protiv Los Angeles Clippersa kod kojih je učinkom od osam poena i deset skokova prednjačio DeAndre Jordan.