Ovako se Boston oprostio od (sada već legendarnog) košarkaša Lakersa Kobea Bryanta

LA Lakersi su pobijedili Boston Celticse sa 112-104.

FOTO: screenshot/vine

Tridesetsedmogodišnji amerčki košarkaš i član LA Lakersa Kobe Bryant na kraju ove sezone završit će profesionalnu karijeru, a u četvrtak je po zadnji put sa svojom momčadi gostovao u Bostonu kod Celticsa. Domaći navijači odali su mu počast, a on se vrlo emotivno oprostio od njih. Upravo je Boston bio njegov omiljen grad nakon LA. ‘Dom izvan doma’, a malo je poznato kako je Bryant u Boston skoro započeo svoju blistavu karijeru.

Posebna dvorana i grad

Uoči utakmice svi su se pitali kako će TD Garden posljednji put dočekati zvijezdu Lakersa. Očekivao se pljesak, no publika je Bryanta dočekala kako i zaslužuje jedna legenda, uz ovacije.

“Obožavao sam igrati u Bostonu. To je za mene uvijek bila posebna dvorana i grad. Mislim da povijest odvaja ovaj grad od ostalih. Sjajan je osjećaj kada je cijeli Boston Garden protiv tebe. U niti jednoj dvorani nisam imao tako neprijateljski doček. Svaki moj dodir lopte je pratila neopisiva buka. Uh, kako sam to obožavao,” kazao je Bryant dodavši: “Ovoga puta su me dočekali pljeskom i ovacijama. Znao sam da nešto nije uredu, ha, ha”.

https://vine.co/v/iqUQJ9Xi0ld

Bryant se od Bostona oprostio sa 15 koševa i 11 skokova uz pobjedu Lakersa 112-104.