Ovdje možete vidjeti sve europske rekorde koje Messi i Ronaldo još uvijek nisu oborili

TalkSport je napravio video u kojem su na popis stavili rekorde kojih nisu vlasnici

Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo (L) and Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi look on during the Spanish league "Clasico" football match Real Madrid CF vs FC Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on March 23, 2014.   AFP PHOTO/ GERARD JULIEN
FOTO: AFP

Lionel Messi i Cristiano Ronaldo zadnjih godina redovito ruše rekorde, a prošlu europsku sezonu obilježili su tako što su se iz kola u kolo izmjenjivali na mjestu najboljeg strijelca u povijesti Lige prvaka. S obzirom da je Argentinac trenutačno ozlijeđen, Ronaldo će imati priliku povećati vodstvo po brojku golova u elitnom europkskom natjecanju.

Težak zadatak

Iako su ova dvojica vlasnici raznih rekorda, TalkSport je napravio video u kojem su na popis stavili one koji za sada nisu u njihovom vlasništvu, što ne znači da neće preoteti neke od njih. Pred njima je, međutim, teška zadaća jer će se morati boriti s rekordima poput onog Ryana Giggsa koji se u strijelce upisao u 16 izdanja Lige prvaka, dok je dvojcu to uspjelo u deset. Najstariji strijelac u povijesti tog natjecanja je Francesco Totti. On se u dobi od 38 godina i 59 dana zabio protiv CSKA Moskve (25.11.2014). To su samo neki od zanimljivih rekorda koji preostaju Messiju i Ronaldu da ih obore.