Pašalić pomiješanih emocija. Sretan zbog gola, nesretan zbog poraza

'U uzvratu ćemo se morati potruditi postići rani gol', siguran je Pašalić

FOTO: Screenshot

Nogometaši Monaca poraženi su u prvoj utakmici doigravanja za Ligu prvaka u srijedu, na gostovanju kod Valencije 3-1. Gol vrijedan nade za francusku momčad postigao je hrvatski nogometaš Chelseaja na posudbi, Mario Pašalić.

Stigao je on u 49. minuti u akciji koju je Pašalić ispratio utrčavanjem u kazneni prostor u kojem je iskoristio lošu reakciju obrane španjolske momčadi. Gol koji je zabio promijenio je rezultat na semaforu na 1-1, no kapitulirao je Danijel Subašić na vratima sastava iz Kneževine još dva puta i Monaco u uzvratu čeka težak posao.

Subašić nije kriv

“Osobno sam sretan što sam zabio, trudim se, ali uz poraz koji smo ubilježili teško da ima nekog razloga za sreću. Nismo ostvarili dobar rezultat i u uzvratu ćemo se morati potruditi postići rani gol koji bi nam donio dobru šansu za ulazak u Ligu prvaka”, prokomentirao je Pašalić.

https://www.youtube.com/watch?v=u-DfoZrPXPE

Treba reći da hrvatski reprezentativni golman Subašić teško može biti označen krivcem za punu mrežu. Kod prvoga gola obrana je pustila čak trojicu igrača domaće momčadi da se dogovore tko će od njih zabiti, a na kraju je to napravio Rodrigo već u četvrtoj minuti. Za 2-1 zabio je Daniel Parejo nakon što je loptom na putu prema Subašiću promijenila smjer odbivši se od Wallacea, dok je konačan rezultat stigao nakon što je lopta neometano prošla kroz ‘šumu’ nogu. Subašić ju je, s desetak igrača ispred sebe, teško pritom mogao vidjeti. Strijelac je bio Alžirac Feghouli.