Pavel Nedved potvrdio da se Juventus i Tevez rastaju (i da on odlazi u Bocu)

"Njegova želja je povratak kući i čini se da je odluka donesena", kaže Nedved

Argentina's forward Carlos Tevez controls the ball  during a training session in La Serena, Coquimbo, Chile on June 17, 2015 ahead of their Copa America Chile 2015 Group B football match against Jamaica to be held in Vina del Mar on June 20. AFP PHOTO / JUAN MABROMATA
FOTO: AFP

Pavel Nedved, proslavljeni bivši nogometaš torinskog Juventusa, a danas jedan od članova Uprave tog kluba, u obraćnju medijima dao je naslutiti da se klub i njegov argentinski napadač Carlos Tevez rastaju. Razlog je želja nogometaša da karijeru nastavi u klubu u kojem ju je i započeo, Boca Juniorsima. Prema nekim navodima, Tevez je klubu već najavio odlazak, a sada je vjerodostojnost glasinama dao i Nedved:

“Vjerujem da je njegova želja povratak kući i čini se da je odluka donesena. Dao nam je mnogo od kada je došao u klub, a u ovoj sezoni niti u jednom trenutku nije se suzdržavao dati maksimum.”

Navijači Boce čekaju

Unatoč interesima Paris Saint-Germaina i Atletico Madrida, čini se da se Tevez zaželio doma kojeg je napustio prije devet sezona kada se zaputio u Europu u kojoj je nosio dres West Hama, Manchester Uniteda i Cityja, te Juventusov. Bocin predsjednik Daniel Angelici već je potvrdio da su pregovori s Tevezom u tijeku.