Perišić će tijekom dana potpisati s Interom petogodišnji ugovor

Navodno je sve dogovoreno u noći sa petka na subotu u 2 sata ujutro

Wolfsburg's Croatian midfielder Ivan Perisic (L) and Frankfurt's Japanese midfielder Makoto Hasebe fall to the ground during the German first division Bundesliga football match VfL Wolfsburg vs Eintracht Frankfurt in Wolfsburg, northern Germany, on August 16, 2015.  AFP PHOTO / JOHN MACDOUGALL

RESTRICTIONS: DURING MATCH TIME: DFL RULES TO LIMIT THE ONLINE USAGE TO 15 PICTURES PER MATCH AND FORBID IMAGE SEQUENCES TO SIMULATE VIDEO. 
== RESTRICTED TO EDITORIAL USE ==
FOR FURTHER QUERIES PLEASE CONTACT DFL DIRECTLY AT + 49 69 650050.
FOTO: AFP

Ivan Perišić tijekom dana će ‘obaviti liječničke pretrage u Interu i s klubom potpisati petogodišnji ugovor’, potvrdio je agent hrvatskog nogometnog reprezentativca Tonči Martić.

Nova je to naznaka prelaska krilnog igrača Wolfsburga u redove kluba iz Milana nakon što su talijanski mediji u petak ustvrdili da su dva kluba dogovorili sve uvjete potrebne za realizaciju tog transfera.

Transfer vrijedan 20 milijuna eura

“Dogovor je postignut kasno po noći, a u subotu ujutro Perišić će biti u Milanu gdje se mora podvrgnuti liječničkom pregledu i potpisati petogodišnji ugovor”, objasnio je Martić.

Ovo ‘kasno po noći’, tvrde neki izvori, bilo je u dva sata ujutro čime je stavljena točka na pregovore koji su trajali nekoliko mjeseci. I dok službene potvrde i dalje nema, vjeruje se da će Perišić u Inter stići na posudbu uz obvezu kupnje u transferu vrijednom 20 milijuna eura koji će biti Wolfsburgu isplaćeni u tri obroka.

View this post on Instagram

Via Milano @inter @ivanperisic49 #inter #ivanperisic #croatia

A post shared by Ivan Perišić (@ivanperisicfanpage) on