Kovačić u Realu približiva Perišića (koji je upravo zabio gol) Interu

'Nadam se da će Kovačićev transfer otključati pregovore', poručio je agent

Wolfsburg's Croatian midfielder Ivan Perisic reacts after he scored in a friendly football match between German first division Bundesliga  team VfL Wolfsburg and Swiss first division team FC Zurich in Singen, southern Germany, on July 21, 2015.
FOTO: AFP

Premda bi to Interov trener Roberto Mancini rado promijenio situaciju u svoju korist, Ivan Perišić i dalje je član Wolfsburgove momčadi. Dapače, u bundesligaškoj utakmici protiv Eintrachta koja je u tijeku već je i postigao gol kojega možete vidjeti ovdje.

https://www.dailymotion.com/video/x31w55m_ivan-perisic-goal-wolfsburg-1-0-frankfurt-bundesliga-16-8-2015_sport

I ostat će hrvatski nogometaš u redovima njemačkih viceprvaka ukoliko milanski ne povisi ponudu za njega, upozorio je Kovačićev agent Tonći Martić. Mogući transfer već je dulje vrijeme priča koja se provlači medijima, a hoće li ga prema realizaciji pogurati odlazak Matea Kovačića u Real Madrid, o čemu su Talijani danas pisali, tek treba vidjeti.

“Nadam se da će Kovačićev transfer otključati pregovore. Mislim da u tome možemo uspjeti”, rekao je Martić i upozorio:

Veća ponuda

“Nismo još došli do faze u kojoj možemo pričati o liječničkim pretragama, a ja se nadam da će Inter povisiti ponudu kojom bi uvjerio Wolfsburg da ga proda. U ovome trenutku njemački klub bliži je ideji njegova zadržavanja.”

Wolfsburg neće prihvatiti ponudu za prodaju hrvatskog krilnog igrača bude li ona manja od 20 milijuna eura, ponovljeno je iz tog kluba u više navrata.